Reference

Vaše hodnocení

Eliška Říhová
(8. 11. 2017 22:14:26)
Skvělé školení, které bylo velice přínosné 🙂
Beáta
(1. 6. 2017 21:26:11)
Fajn školení, které mě obohatilo o nové informace. :)
I
(2. 2. 2017 8:45:23)
Bylo to super skoleni :)
Jana & Boris
(12. 10. 2016 20:18:37)
Děkujeme za školení a kurz. Bylo to super a můžeme jen doporučit.
Silvie & Katka
(5. 10. 2016 15:43:17)
Zúčastnili jsme se také vašeho kurzu a chtěli bychom poděkovat vašemu kolektivu za užitečné informace. Moc se nam u Vás libilo. Dekujeme Cup cakes cafe
Martin Mucina
(8. 6. 2016 19:20:21)
Dnes jsme se zůčastnili baristickeho kurzu . Profesionální přístup a znalost kávy a její příprava byla opravdu přínosem pro naší kavárnu . Děkuji moc za náš kolektiv za krásný den věnovaný a určeny k přípravě kávy .
František Bidrman
(28. 4. 2016 11:10:41)
Všem vřele tuto školu doporučuji, odnesl jsem si mnoho důležitých informací a zkušeností, během jednoho dne vám špičkový tým dokáže změnit pohled na kávu a hlavně vás naučí jak ji správně připravit, tak aby skvěle chutnala, ale i vypadala, byl jsem tu 13.1.2016 a o dva měsíce později už díky tomuto kurzu se skvělým týmem učitelů můžu o sobě říct, že jsem opravdový barista a svou kávu dělám dobře. Hosté v podniku kde pracuji si kávu nemůžou vynachválit a rádi se k nám vracejí. Takže i díky této škole se zvedla návštěvnost naší kavárny a hosté jsou spokojení. A proto děkuji za celý tým U Zlaté Slepice z Rakovníka. :) ☕
SImona Růžičková
(29. 3. 2016 13:35:52)
Děkuji týmu Segafredo za velmi výživný den strávený kurzem Barista professional konaný 23.3.2016. Skvělé poznatky z oblasti kávy a vše s ní související. Lektoři znalci - velmi trpělivý a vstřícní. DOPORUČUJI
Martina
(23. 12. 2015 11:59:59)
Kurz byl moc zajímavý a velice přínosný. Chtěla bych poděkovat celému školícímu týmu za jejich rady a přátelstký přístup. Vřele doporučuji úplně všem kdo mají rádi kávu :)
JIRKA
(12. 12. 2015 12:00:12)
Pro Školu kávy jsem byl netypický frekventant. Přípravou kávy se totiž neživím, ale znalosti o obecné nápojové kultuře, tedy včetně kávy (od původu až po hygienické normy s ní spojené), jsou mým dlouholetým koníčkem. A Škola kávy mi díky vysoké profesionalitě lektorů poskytla přesně to, co jsem od ní očekával. Teoretická část velice poutavou, ale přitom i fundovanou formou, popsala botanickou složku a navýsost poučná byla část praktická, která skvělým způsobem seznámila i s nespočetnými drobnými finesami, které pak, byť často prováděné až nepostřehnutelně, vedou k vysoké kvalitě výsledného produktu. Školu mohu i zájemcům mého typu jen a jen doporučit. Vždyť celosvětový fenomén jakým káva je přímo žádá o ní co nejvíce znát a užívat si ji přesně podle své chuti.
Zobrazit všechna hodnocení

Váš názor:

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Potvrzením s použitím souhlasíte. V pořádku Další informace