Espresso = zdravá káva

Z umění espressa vykouzlíme zdravou kávu

Propojením aromatických látek kávových zrn a horké vody vznikne espresso - dokonalá emulze, která v nás dokáže probudit smysly. Podle Segafredo Zanetti je dobré espresso srovnatelné s francouzským šampaňským.

Espresso je zdravou kávou. Při přípravě dochází ke spojení čerstvě namleté kávy a vody pouze na dobu 20-25 sekund. Za tuto chvíli se vylouhují jedině aromatické a zdraví prospěšné látky spolu s částí obsahu kofeinu.

Jako jediná společnost na světě Segafredo Zanetti používá pro přípravu svého espressa stále stejný princip. Vybírá totiž ty nejlepší odrůdy zrn Arabica a Robusta, pocházející z jednoho úzce kontrolovaného pásma. 

Jak na přípravu dokonalého espressa

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Potvrzením s použitím souhlasíte. V pořádku Další informace